BEHANDLINGER

Individuel terapi

900kr

5 samtaler 4000kr

Udgangspunktet for terapien er altid din konkrete og nutidige situation. Det er vigtigt, at vi til at begynde med sammen bliver klogere på hvilke udfordringer og hændelser, som har skabt din situation. De første samtaler vil derfor bære præg af at være undersøgende. 

Det er svært at svare på, hvordan og hvor langt netop dit terapeutiske forløb bliver. Det kommer helt an på, hvad du gerne vil arbejde med, hvilke problematikker du præsenterer, og din livshistorie.

 

En samtale varer 55 minutter

Ved køb af 5 samtaler samlet koster det 4000kr

Parterapi

1200kr

Ofte, når vi har vanskeligheder i vores parforhold, er vi holdt op med at lytte til hinanden. Vi reagerer på vores egne fortolkninger og vurderinger og ser og hører derfor ikke den anden. Vores egne ønsker og uopfyldte behov dominerer vores oplevelse af vores partner. Dette kan blive lettere at se, når et tredje sæt ører lytter med. Mit fokus i parterapi er at hjælpe jer til bedre at se hinanden, som I er, så en mere moden og konstruktiv dialog kan blive etableret.

 

En samtale varer 90 minutter

Ved køb af 5 samtaler samlet koster det 5200kr

Studierabat og lægehenvisning

700kr

Jeg har ikke ydernummer og kan derfor ikke tilbyde at tage imod lægehenvisninger, men jeg tilbyder en nedsat pris, hvis du har en henvisning på konsultationer svarende til antallet af konsultationer på henvisningen.

 

Tilsvarende tilbyder jeg nedsat pris til studerende.

Aftenkonsultation

1100kr

Jeg tilbyder aftenkonsultation efter aftale og når det er muligt i København.

Videosamtaler

Hvis du er interesseret i videosamtaler, tilbyder jeg samtaler via Google Meet, det er meget simpelt at bruge, og er sikkert ift kryptering og persondata. Dansk Psykolog Forening anbefaler Google Meet til videosamtaler.

Afbudspolitik

Afbud til aftalte samtaler skal ske senest to dage før aftalen, ellers opkræves fuld betaling.

  • White Facebook Icon

Psykolog Lars Bjarnø - Østbanegade 17, 2100 Kbh Ø - Tlf 31416120

© 2018 by Lars Bjarnø