top of page

BEHANDLINGER

Individuel terapi

1200kr

5 samtaler 5500kr

Udgangspunktet for terapien er altid din konkrete og nutidige situation. Det er vigtigt, at vi til at begynde med sammen bliver klogere på hvilke udfordringer og hændelser, som har skabt din situation. De første samtaler vil derfor bære præg af at være undersøgende. 

Det er svært at svare på, hvordan og hvor langt netop dit terapeutiske forløb bliver. Det kommer helt an på, hvad du gerne vil arbejde med, hvilke problematikker du præsenterer, og din livshistorie.

Læs mere om mine metodiske tilgange her

 

En samtale varer 55 minutter

Parterapi

1700kr

Ofte, når vi har vanskeligheder i vores parforhold, er vi holdt op med at lytte til hinanden. Vi reagerer på vores egne fortolkninger og vurderinger og ser og hører derfor ikke den anden. Vores egne ønsker og uopfyldte behov dominerer vores oplevelse af vores partner. Dette kan blive lettere at se, når et tredje sæt ører lytter med. Mit fokus i parterapi er at hjælpe jer til bedre at se hinanden, som I er, så en mere moden og konstruktiv dialog kan blive etableret.

Læs mere om mine metodiske tilgange her

 

En samtale varer 90 minutter

Studerende

950kr

Jeg tilbyder reduceret honorar for studerende.

Læs mere om mine metodiske tilgange her

Videosamtaler

Hvis du er interesseret i videosamtaler, tilbyder jeg samtaler via Google Meet, det er meget simpelt at bruge, og er sikkert ift kryptering og persondata. Dansk Psykolog Forening anbefaler Google Meet til videosamtaler.

Afbudspolitik

Afbud til aftalte samtaler skal ske senest to dage før aftalen, ellers opkræves fuld betaling.

bottom of page